Plan proefles
Over ons

Over Crossfit Maashees

De geschiedenis

Het begon allemaal bij een leuk idee. Twee fanatieke jongens die voor het eerst in aanraking kwamen met crossfit. En ze waren meteen verkocht. Alles deden ze eraan om beter te worden, al dan niet de beste. Vele trainingsuren werden er gemaakt in een oude, koude schuur. Dit werd allemaal gedaan met weinig hulpmiddelen / materialen. Ook vrienden begonnen mee te trainen, die even later de eerste leden werden. Op 25 februari 2014 is de crossfitbox officieel gestart onder de naam Box 252. De verdiensten hieruit werden gebruikt om te groeien; zo werden er barbells en bumpers aangekocht. En iedere euro die werd verdiend, werd gebruikt voor nieuw materiaal. Alles met het doel om beter te worden en meer mensen te kunnen helpen. En waar een wil is, is een weg. In 2015 besloten de heren een oude koeienstal op de Monseigneur Geurtsstraat 78 om te bouwen tot een professionele crossfitbox. Toen dit klaar was (2016), was de tijd aangebroken om een officiële crossfit affiliate te openen. Box 252 werd verruild voor Crossfit Maashees.

Stan van IJzendoorn

Coach en tevens co-owner van Crossfit Maashees. Zijn passie voor het helpen en verbeteren van mensen, is zijn voornaamste drijfveer. Hij is van nul af begonnen en heeft het gehele traject beleefd. Vroeger was hij een puber met overgewicht, vervolgens een smal en slungelig mannetje die ‘slechts’ een push-up kon en inmiddels is hij een spierbundel die op nationaal niveau crossfitwedstrijden meedraait. Hij weet dat alles mogelijk is, als je er maar voor gaat. Dit probeert hij dan ook over te brengen aan zijn leden. Maar niks komt zonder inspanning, dat weet hij als geen ander. Zo werkt (ook) hij zich nog iedere dag flink in het zweet. Consistency is key!

Wilco Lindner

Coach en co-owner van Crossfit Maashees. Een uit de hand gelopen hobby, waarvan hij zijn beroep heeft kunnen maken. Een zo perfect mogelijk bewegingspatroon als obsessie, dit probeert hij dan ook over te brengen. Netjes bewegen, de gewichten komen vanzelf! Het mentale stukje in dit geheel spreekt hem erg aan en wil dit graag overbrengen aan de leden, zodat ze dit ook in hun dagelijkse leven kunnen toepassen. Iedereen is gelijk, plezier op nummer 1 en samen zijn we sterk! En onthald, De latste is d’n beste. 💪

Plan proefles of schrijf je in